Cornelia Balas – exploratorul spiritual

Cărarea Spirituală e îngustă – ea se formează pe măsură ce pășești în gol. Toiagul tău e Credința.

Îmi doresc să fiu artistul ce crează un anumit tip de artă inițiatică, prin care să aduc laolată talentele native și cunoștiințele esoterice acumulate în mulți ani de cercetare spirituală.

Sunt un călător spiritual ce exploreaza lumile sale interioare pentru a descoperi Universul!

… și așa voi fi toata viața mea: voi continua să studiez, să cercetez, să învaț, să (mă)descopar, să mă reinventez. Apoi voi aduce cu mine comorile adunate pentru a le impartasi celor ce doresc sa le afle și au nevoie de ele. Asta mă face să mă simt împlinită !

Am pornit în cercetarea spirituală în 1995 împinsă de niște împrejurări tragice, dorind să ajut pe cei implicați. Mi s-au deschis lumi despre care nici nu bănuiam că există și de atunci, am fost condusă pas cu pas pe calea spiritualității pentru a învăța și experimenta lucruri noi, pentru a acumula cunoștiințe pe care să le dau celor ce au nevoie de ele. Fac acest lucru prin picturile, scrierile și dicuțiile mele pentru și cu ceilalți.

Sunt tot mai mulți cei porniți pe această cale, sunt tot mai mulți cei care, la fel ca și mine, doresc să își aducă propria contribuție la aducerea Raiului pe Pământ. Pentru aceasta cerem ajutor și învățăm să lucrăm cu lumile superioare.

Explorarea mea spirituală continuă încă, atât pe tărâmurile mai vechi cum ar fi astrologia, Razele lui Dumnezeu, numerologia, Arborele Sephirotic din Kabbala, Kybalion, … cât și pe cele mai recente de genul Cheile Genelor sau ca cele referitoare la studiul quantelor, channeling, etc. Toate aparțin, ca mici bucăți din puzzle, unui singur mare tablou, Marea Creație Divină. Noi, oamenii privim cu speranță spre înaltele Ierarhii Cerești, căutând să înțelegem câte ceva din Măreața Imagine.

Cred cu tărie că fiecare om care încearcă cel puțin să afle cine este el cu adevărat, dincolo de aparența trupului fizic, devine la rândul său un adevărat explorator spiritual.

Ascultați bunele călăuze ce vă însoțesc !

3 comentarii

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s