Artă spirituală – Tablouri Esoterice


Editează „Artă spirituală – Tablouri Esoterice”

Tablouri Esoterice Personale – o idee salvatoare

Toți oamenii au dorințe. Unele se împlinesc, altele mai greu sau deloc. Am descoperit că dacă pictez într-un anumit fel, tablourile prind puterea unui talisman de a îndeplini dorințe. Ca urmare un Tablou Talisman poate ajuta, și chiar ajută, la împlinrea unei anumite dorințe dragi sufletului. Ideea este, după mine, cu adevărat minunată. Ea a trecut proba timpului și s-a dovedit eficace. Încă mi se mai spune, chiar după mulți ani, ”Nu știi ce mult mă ajută tabloul tău!”

Făra a fi nevoie de prea multe explicații și mergând pe principiul ”o imagine face cât 1000 de cuvinte”, am hotârât să transpun ideea în acest blog, prin expunerea publică a ceea ce a devenit pentru mine și pentru cei ce dețin tablourile pictate de mine, ideea de ”Tabloul de tip Talisman”.

Ideea e simplă:

 • folosind tehnici și metode spirituale, se poate imprima energia unei dorințe pe pânză, în timp ce pictez o imagine asociată temei respective.
 • pe verso-ul tabloului sunt apoi aplicate diferite simboluri de natură spirituală cu scopul de a ajuta la înlătura piedicile ce opresc împlinirea dorințelor sau de a induce transformări alchimice interioare benefice.
 • la final, în condiții astrologice alese special, se mai face o încărcare energetică a tabloului.

Din păcate, sunt foarte puțini cei ce aplică tainele artei inițiatice în procesul de pictură, pentru a produce acest instrument de elevare spirituală numit Tablou Esoteric. Artistul care lucrează pe pânză nu numai culorile ci și cu energii benefice, este cel ce crează acest tip de artă inițiatică numita ”artă conștientă” sau ”arta obiectivă”. El pune în slujba semenilor săi talentul și cunoașterea sa spirituală – contribuția lui la creșterea conștienței oamneilor.

Cum te poate ajuta pe tine personal Tabloul Esoteric Personal

Cu siguranță ai cel puțin o dorință neâmplinită foarte dragă ție. Dorința este o calitate a sufletului prin care el dorește să experimeneze în viața pe pământ. Împlinirea dorinței tale este deci, parte din misiunea sufletului tău. Un tablou cu valoare de talisman te poate ajuta la aducerea la îndeplinire a acestei misiuni. Există totuși niște condiții fără de care nu este posibil să se realizeze nimic în viață.

3 condiții pentru împlinirea unei dorințe:

 1. să știi exact ce-ți dorești
 2. să fie conformă cu Legile Divine
 3. să te ocupi de realizarea ei, să faci pașii necesari în direcția realizării ei.

Am împărțit Tablourile mele Esoterice în două categorii: Tablouri Esoterice Personalizate și Tablouri Talisman de tip Feng Shui.

Tabloul Esoteric Personalizat

 • se realizează pe baza astrogramei natale și inițiatice
 • se referă la modificările interioare necesare beneficiarului pentru împlinirea dorinței sale.
 • are două suprafele de lucru: 1. pe fața tabloului este pictura proriu-zisă impregnată cu mantra dorinței; 2. pe dosul tabloului sunt desenate simboluri speciale numai pentru acel beneficiar.

Tabloul Esoteric

de tip Feng Shui

 • este pictat cu teme general valabile
 • se referă la modificările ce trebuie aduse mediului în care beneficiarul își petrece cea mai mare parte a timpului.
 • pot sau nu să conțină simboluri spiritual-esoterice, în funcție de dorința beneficiarului.

Publicitate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s