Cele 7 Etape de realizare a Tabloului Esoteric


Întreg procesul este unul complex, foarte frumos. El include cercetări esoterice în ceea ce privește personalitatea beneficiarului, așa cum reiese din astrograma natală și din schema sa numerologică. Din acestea se va vedea unde sunt piedicile, blocajele și preferințele lui.

Ne orientăm spre ceea ce își dorește beneficiarul, căutând împreună o temă semnificativă pentru el. Dorințele sunt impulsuri date de sufletul nostru pentru a căuta noi experiențe în viață. De fapt, noi asta suntem: un suflet care pentru a experimenta viața pe pământ, și-a luat un trup fizic cu simțuri, o minte cu gânduri, o inimă cu emoții. Trebuie să ne trăim viața cât putem de frumos, trebuie să experimentăm urmând dorințele sufletului nostru.

I. Discutii preliminarii cu beneficiarul

pentru a stabili exact ceea ce iși dorește acesta și pentru a hotarâ care va fi tema tabloului său talisman. În general, oamenilor este foarte greu să definească exact ceea ce își doresc. Discuțiile pornesc de la o arie mai largă de interese ale persoanei respective, pentru ca apoi să se restrângă până la un punct numit ”punctul lui de interes momentan”.

II. Perioada de așteptare

este absolut necesară pentru a da timp informațiilor cele mai potrivite din planul ceresc să ajungă atât la pictor cât și la persoana implicată.

III. Procesul în sine – pictura (cu mantre)

In general, tablourile vor fi pictate în acril pe pânză de 50×70 cm sau, la cerere, alte dimensiuni.
Ca orice talisman, și tabloul pictat de mine este încărcat cu o mantră specifică, în funcție de ceea ce iși doreste beneficiarul, o mantră care să-l susțina în efortul său de a-și creea o viață cât mai buna, pe domeniul sau de interes, cum ar fi : cariera, recunoașterea talentelor și a capacităților pe plan social, bunăstare, iubire, relatii de familie, cunoaștere, autocunoaștere, spiritualitate….

Dupa ce am terminat de pictat tema aleasă, tabloul este deja parțial încarcat energetic.

IV. Informarea beneficiarului despre semnificația Semnelor Sacre și alegerea lor

Împreună vom stabili ce simboluri de natură spirituală vor fi aplicate pe dosul tabloului său, pentru a-l proteja și susține pe beneficiar în demersurile sale referitoare la dorința exprimată. Numai dupa acordul acestuia, le voi aplica pe verso tabloului.

V. Personalizarea tabloului prin aplicarea Semnelor Sacre

Urmează adăugarea de simboluri, semne Sacre alese pentru protecție și pentru împlinirea dorinței. Este vorba de fapt de aplicarea iantre astrologice, numerologice și cu sigilii secrete, pentru fixarea intenției și deblocarea eventualelor energii stagnante.

VI. Încărcarea energetică

VII. Multumim ajutoarelor cerești

Toate Tablourile Talisman sunt lucrate pe rugăciune cu ajutor ceresc și toate tablourile realizate de mine în acest fel, au avut efectul scontat (vezi exemplele): https://picturainfo.wordpress.com/exemple/

Publicitate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s