5 Motive pentru care sa alegi un Tablou Esoteric


Ai auzit de tablouri care aduc ghinion? Dar despre cele care aduc noroc? Indiferent ce tablouri sau alte imagini ai agatate pe peretii locuintei tale, ele te vor influenta si iti vor influenta viata intr-un anumit mod. De ce? Uite 5 motive din multiplele posibile:

  1. Cu stiinta sau fara, pictorul isi impregneaza propriile ganduri si simtiri pe panza la care lucreaza – deci starea lui mentala si emotionala in timpul procesului este esentiala.
  2. Cel care priveste tabloul cand trece pe langa el, este detinatorul unui anumit tip de personalitate si ca atare, gandurile si emotiile lui din acel moment se vor imprima si ele pe suportul de panza.
  3. Locul in care este asezat tabloul respectiv nu corespunde energiilor sale. Aici este nevoie de o discutie mai ampla, dar in principal este vorba aranjarea tablourilor intr-o casa, in functie de directiile punctelor cardinale. Conform Feng Shui, fiecare dintre aceste directii corespund unui anumit domeniu de viata. Conform Feng Shui, fiecare dintre aceste directii corespund unui anumit domeniu de viata. Conform regulilor Feng Shui, nu se pun niciodata in casa sau la birou tablouri de rau augur. In schimb arta cu continut esoteric mai mult sau mai putin evident, este folosita pentru atragerea de Qi benefic. Ar bine sa inveți cum trebuie să armonizezi mediul tău imediat înconjurător pe principiul Feng Shui. http://www.lillian-too.com/aboutfs.php sau alte sit-uri romanesti ca: https://trifoicu4foiblog.wordpress.com/2017/06/23/trucuri-feng-shui-pentru-casa-ta/
  4. Nu in ultimul rand este vorba despre continut. Tema tabloului este prima care atrage atentia si tot ea creeaza si starea de spirit a privitorului, prin energiile subtile pe care le emite. Alege pentru caminul tau picturi cu continut esoteric chiar daca nu sunt personalizate pentru membrii familiei ca Tablouri Esoterice.
  5. Chiar daca initial pictura a fost efectuata cu intentii din cele mai bune, pe parcursul timpului ea isi pierde din puteri daca nu a fost protejata si „up-datata”.

Publicitate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s