Timpul cresterii, timpul dezvoltarii


Povestea
Sa lasi totul balta, intr-un anumit moment al vietii tale si sa pornesti pe o cu totul alta cale, dincolo de inconstienta necesara, e o dovada de curaj si de credinta.
Si stii ca esti pe calea cea buna, daca lucrurile chiar functioneaza si obtii rezultate la care nici tu nu te-ai asteptat.
E nevoie de curaj sa iesi din zona ta de confort pe care poate ti-ai construit-o cu mult efort si in timp, e nevoie de credinta fiindca nimic din ceea ce ai acumulat nu te poate ajuta acum.
Nu mai ai acum decat pe Dumnezeu, forta universala. Si ce forta! Aceeasi forta care face samanta sa izbucneasca din pamant sub forma unei minunate flori, te va inalta si pe tine spre o noua viata.

Caracteristici
Acril
dimensiuni:70 x 50 cm
Autor articol si pictura: Cornelia M. Balas

5 comentarii

      1. Imi place sa admir picturi si in una din zile am mers cu baiatul meu ( de 5 ani ) la galeria de arta , am ramas muta de placere , se uita asa ganditor la ele , ma intreba Ce ? De ce ? Cum ? De atunci ma insoteste de fiecare data si daca trecem pe acolo din intamplare si vede ca sunt alte picturi , ma trage de mana sa intram 🙂

        Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s