IMA, Iubirea Mea Ascunsa


Povestea
am vazut aceasta imagine undeva pe internet, in urma cu aproximativ un an. Imediat am stiut ca trebuie s-o pictez. Voiam sa simt ce au simtit cei doi, acolo sub umbrela.
l-am pictat cu bucurie si cu emotia unui secret bine ascuns … o iubire mare ascunsa (IMA).

Sufletele pereche există şi este minunat să te întâlneşti cu ele – unii oameni isi intalnesc in viata mai multe suflete pereche, altii niciunul.
Este nu numai minunat dar poate fi şi foarte greu sa traiesti o asemenea experienta.
Trairile pe care le au cei ce sunt suflete pereche sunt extraordinar de puternice; din pacate putini sunt cei carora li se permite a ramane impreuna iar suferinta despartirii este pe masura.
Atunci cand doua suflete pereche se intalnesc, se simt atat de bine impreuna incat nu-si mai doresc sa faca altceva, le este bine asa si savureaza fiecare clipa. Totul este perfect.
Da, dar acest lucru inseamna lipsa de progres.
Daca traiesti IMA, mutumeste pentru minunatul dar si mergi mai departe in aceasta viata, fiindca ai multe de facut aici si acum.
Caracteristici
Dimensiuni: 30 x 20 cm
Ulei pe carton
Colectie personala
Locul favorabil de amplasare:
In dormitor sau in SV-ul locuintei.

Autor articol si pictura: Cornelia M. Balas

7 comentarii

 1. „Totul este perfect.
  Da, dar acest lucru inseamna lipsa de progres.”

  Am vazut intai acest tablou in galerie si nu stiam cum se cheama, ca sa-l vad la „locul lui”. Am nimerit din intamplare titlul, din prima incercare.
  Parerea mea este ca perfectiunea nu inseamna lipsa de progres. Detaliez mai departe pe doua cai.
  – Totul in univers este perfect pentru ca o inteligenta universala omniscienta le-a aranjat astfel pe toate. In acest univers perfect exista o realitate 3D unde traim iluzia imperfectiunii, astfel incat suntem (usor) obsedati de perfectiune. Dar nu e decat o iluzie. Suntem perfecti, intr-o lume perfecta, doar mintea noastra pe care am impregnat-o de mici (si din vietile anterioare) cu tot felul de idei din aceasta lume a iluziei, ne tine ancorati aici. Poate, progres in aceasta viziune inseamna mereu si mereu, alte lumi de visat, creat si experimentat.
  – Doua fiinte barbat-femeie care se iubesc e necesar sa aiba in vedere ridicarea constiintei celuilalt. Ne-am obisnuit sa punem relatia inaintea progresului individual, dar corect este ca sa ii doresti celuilalt sa isi desavarseasca sufletul si sa ajunga sa se uneasca in final cu Creatorul, prin constientizare in cursul vietii.
  E posibil ca o relatie sa aiba un traseu ascendent, apoi unul descendent si cei doi sa isi dea seama ca drumurile li se despart. Aceasta a fost o relatie temporara, din care cei doi au avut ceva de invatat. Cand nevoile lor se schimba, e posibil ca ei sa aiba nevoie de o alta relatie.

  Apreciază

 2. Draga Zaraza Cataring,
  Cu siguranta ai dreptate si exact asa trebuie sa procedam intr-o relatie. Dar vorbim despre doua lucruri diferite. Te rog sa observi ca eu ma refer la „sufletele pereche”.
  Sufletele pereche n-au nevoie sa puna relatia inaintea progresului individual, n-au nevoie de nimic fiindca au totul. Cand sunt impreuna timpul se opreste! Dar asta inseamna ca au intrat in „Zona de confort” unde e placut. Progres inseamna sa iesi din aceasta zona si sa deschizi noi oportunitati, sa primesti noi provocari.

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s