Dansul focului


Curajul de a te ridica si a porni iar la drum, dorinta de a reusi sa te ridici, forta cu care te smulgi din gherele intunericului si bucuria renastrii sunt pasii pe care, macar o data in viata, ficare din noi i-a facut.

Fiecare dintre noi a murit putin, ca o flacara ce se face mica in mijlocul rugului, pentru ca apoi, in alta parte a marelui foc sa renasca, ca pasarea Phoenix si sa tasneasca spre inalturi.

Misiunea tabloului: sa iti aminteasca ca nimic nu te poate opri atunci cand vrei cu adevarat ceva, cand iti urmaresti cu tenacitate si incredere idealul.

Locul in care trebuie ampalsat: in zona de sud a apartamentului sau biroului

Efecte energetice: recunoasterea publica a talentelor, meritelor tale personale, statutului tau in societate.

Dimensiuni:  50x70cm

Acril

Colectie personala

Autor articol si pictura: Cornelia M. Balas

10 comentarii

  1. Daca simti ca nu mai poti, e bine. Inseamna ca mai ai putin si te eliberezi. Masura suferintei este egala cu cea a iubirii pe care ai trait-o, daca nu cumva mai mare. La momentul potrivit, ridica-te! Esti mai frumoasa si mai libera ca oricand!
   Stii, eu imi imaginez ca oamenii circula pe diferite nivele de energie care arata ca niste tuburi. In tubul meu, sunt oameni ca mine. Dar eu, care am trait o experienta puternica, am crescut energetic si am sarit pe un nivel superior, in alt tub. Aici, cunosc alti oameni, care asemeni mie, au ceva in plus. Nu mai vreau sa ma intorc de unde am venit. Ai sa vezi, ca vei intalni pe cine trebuie. Ah, sa nu uit: nu poti sa-i tragi dupa tine pe altii. saltul se face individual si benevol. Traim in viata de zi cu zi langa aceiasi oameni, parte din familia noastra, cu misiune clara, dar … avem parte si de altii, asemeni noua. E frumos, nu? Hai, renaste-te!

   Apreciază

   1. Vorbesti atat de frumos…..mi-au dat lacrimile…… M-am gandit de multe ori la asta. Trebuie sa fiu langa cei care au, asemeni mie, ceva in plus fata de cei care-i las in urma si ceva, in minus fata de cei din fata mea….. Saltul asta e deasupra unei prapastii foarte adanci, si cum nu-l pot face din doua salturi mai mici, mi-e greu sa fac pasul atat de mare…. 😦 mi-e greu de mor de durere……

    Apreciază

 1. Cleo draga, eu nu vorbesc frumos, eu iti spun ca stiu ce simti, fiindca am trait asta. Simt cum simti ca mori. Te rog sa citesti articolul meu IMA si te rog sa citesti printre randuri. Si daca ti-e frica sa sari peste prapastie (care intre noi doua fie vorba, nu exista decat in mintea ta), atunci arunca-te in bratele lui Dumnezeu. Intotdeauna te va prinde! orienteaza-te spre ceea ce ai de facut, cauta-te, reinventeaza-te. Fa totul numai pentru tine si nu incerca sa demonstrezi sau sa impresionezi. Nu tine. Vei vedea ca la un moment dat te vei trezi pe nivelul acela superior, fara sa fi facut un efort deosebit. Foarte important: nu-ti plange de mila. Bucura-te ca ai invatat o lectie pretioasa.

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s